30.12.10

Cizme negre din piele


Incep acest articol cu singurele cizme negre din piele naturala cu toc inalt si varf ascutit pentru simplul motiv ca sunt mai speciale, si in aceasta perioada a sarbatorilor exact asta si cautam. Cizmele sunt imblanite pe interior, se inchid cu fermoar pana la jumatate si au talpa antiderapanta. Tocul este de 8 cm, inaltimea cizmei de 40 cm iar circumferinta gambei 37 cm. Se recomanda deci pentru un picior mai subtire.


Un model clasic de cizme negre din piele naturala (combinatie de piele mata cu piele lac) cu tocul de 5 cm si talpa antiderapanta. Inaltimea cizmei 39 cm, interior imblanit iar talpa din inlocuitor.


Cizme negre inalte din piele naturala, cu toc jos, care ajung pana la genunchi, daca nu chiar trec de el: inaltimea cizmei 53,5 cm, intoarsa 43,5 cm. Se inchid cu fermoar pe interior pana la jumatatea cizmei, au varful rotunjit si talpa antiderapanta. Interiorul este piele intoarsa si material textil.


Aceste cizme negre din piele naturala cu toc jos se inchid cu fermoar pe interior, in ciuda siretului din fata. Varful rotunjit, tocul de numai 3 cm si mai ales interiorul imblanit si talpa antiderapanta le fac perfecte pt iarna. Inaltimea cizmei este de 38 cm, circumferinta gambei fiind de 39 cm.

Un alt model de cizme negre din piele naturala cu toc jos. Acestea au ca accesoriu 2 catarame, in rest caracteristicile sunt aceleasi ca mai sus: toc rotunjit, inchidere cu fermoar, interior imblanit, talpa antiderapanta.

Toate cizmele sunt de la Ama Fashion:
Ama Fashion

No comments:

Post a Comment

Pantofi La Moda

OtterShop - Premium